Våra produkter

JPP:s Parabol- & Antennservice är ett företag med många samarbeten. Eftersom paraboler, parabolservice och antenner bara är en del av allt vi sysslar med så måste vi ha noggrann koll på vilka märken som levererar bäst varor inom varje enskilt produktområde. Efter många år i branschen har vi järnkoll så du som vår kund kan alltid hämta goda råd från oss baserade på dina egna önskemål och preferenser.

Bland våra samarbetspartners finner du välkända namn som Viasat, Boxer och Canal Digital för olika Digital-Tv-paket. Vidare brukar vi rekommendera Televes, Macab och Nordsat när det gäller paraboler och antenner. För ljud och bild, såsom TV-apparater, DVD-spelare, hemmabiosystem osv. tycker vi att Panasonic, Philips, Samsung och Sharp håller marknadens bästa kvalitet. Vi säljer även digitalboxar, gateways från bl.a. Pace, Maximum och Digitality.  

Digital-TV

Aktörerna på Digital-TV-marknaden är idag ganska många och alla lockar de med olika saker som ofta låter bra. Vad som skiljer de olika kanalpaketen från de olika leverantörerna åt kan vi snabbt och enkelt redogöra för dig när du är sugen på att ansluta dig till någon av Viasat, Boxer och Canal Digital. 

Köpa parabol

När du ska installera en parabol eller en antenn så krävs ibland en hel del finjustering, något vi är experter på. Vi kan installera paraboler på de mest «omöjliga» ställen, så tveka inte att höra av dig. När vi ska rekommendera paraboler så är det oftast Televes, Macab eller Nordsat som står högst på vår lista.

Återförsäljare

Utöver att erbjuda service av dina ljud- och bildkomponenter så har vi också en hel del kvalitetsvaror till försäljning och tack vare våra fördelaktiga samarbeten med pålitliga leverantörer så kan vi erbjuda riktigt bra priser på marknadens bästa produkter.

Välkommen till JPP:s Parabol- & Antennservice! 

Mer info

Hos oss på JPP:s Parabol och antennservice får du som bor i Helsingborg, Landskrona och andra orter i nordvästra Skåne alltid snabb och effektiv assistans.

Jens Peter Pedersen

Jens Peter Pedersen, ägare

070-794 41 08

   

info@jpp-parabol.com

Vi har jour dygnet runt

Läs mer om oss